2010. április 16., péntek

“Szabadság Szerelem”



Petőfi szavaival nyitja a Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet első nyári táborát! Miért épp a szabadság szerelem lesz a vezér elv amit a tábor szervezése követni fog?
Mi kellene a fiatal nemzedéknek egyébb? A nyár, a napsütés, a hideg sör adott lesz. A szabadság érzetért, a felszabadult hangulatért már tenni fogunk közösen, egy két emlék a nyári szerelemről biztosan fog maradni.  
            A Kisz az ifjúsági táborát vadregényes helyen szervezi meg: az Almás-réten, Lemhénytől északra pár km-re, a Keleti Kárpátok hegyei között, elrejtve a világtól, hogy a fiatalok féktelen kikapcsolódásukat semmi ne zavarhassa meg.
A négynapos tábor július 28-31 között tart, ahol a napok laza kötésű programjában előfordulnak a vidék feltörő tehetségei, felbukkanak a fatalokat foglalkoztató témák (mi lennék, ha nagy leszek., felvilágosító előadások., befutott közéleti személyekkel), az esték-éjszakák a bulizással fognak telni, a koncerteket bel és külföldi előadó művészek, zenekarok gazdagítják. Stílus terén előfordul majd a népzene, retrotól a house zenén keresztül a rockig minden!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése