2009. december 18., péntek

karácsony


A kézdiszéki Ifjúsági Szervezet karácsonyi jótékonysági célú délutánt szervez december 27-én a Felsőlemhényi Kultúrotthonban. Ez neki az első e fajta rendezvénye... szóval egy újabb úton is kezd tapogatózni. Fontos az, hogy legalább, most mikor minden a karácsonyról szól, legalább a szeretet ünnepen nem kellene a mindennapi életünk pénz orientált tevékenységeit folytatni. csak egyszerű példa: a karácsonyfa fel kell legyen díszítve! Minden háznál szokás de az a sok dekoráció... ami elvileg az ünnep hangulatát biztosítja , igazán szükség van rá? A szeretet ünnepéről lévén szó, nem szebben égne egy láng a lelkünkben, ha valami jót is cselekednénk azokkal akik bár nem kérik, de igazán szükségük lenne támogatásra? Csak arra gondoljunk, hogy egy karácsonyi akármilyen cicoma értéke segíthetne olyanon akinek ez szükség! januárban úgy is egy szemetesbe dobnánk...
Ajánlom mindenkinek, hogy a nagy bevásárlásokon kívül szánjon rá ilyesfajta jótékony célú rendezvényekre is időt!!! én drukkolok a KISZnek, hogy sikeres legyen!
Át kell ezt élni, az ki ad, az kap is, elégtételt a lelkében! Elégtételt és lelki megerősítést, abban, hogy jó jónak lenni, jót cselekedni.
Lelki újjászületést, hitbeli megújulást, áldott karácsonyi ünnepeket! És esélyt kívánok átérezni arra amit a fentiekben olvashattál!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése